AKTUELT

Gymsal-lek i Granåsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har fått mulighet til å leie 2 gymsaler i det splitter nye Helse og arenabygget i Granåsen. Lokalene låner vi av «friskliv og mestring» som er et helsetilbud i Trondheim kommune. «Friskliv og mestring» har et mål om at Granåsen skal ikke bare brukes til toppidrett, men også for å fremme folkehelse.

 

Vi har altså to gymsaler til rådighet som barna kan boltre seg i. Vi starter opp onsdag 10. Februar kl 1630-1830. Videre leier vi første onsdag i måneden fram til sommerferien. Hva vi ønsker å bruke gymsalene til kan vi finne ut etter hvert. Det er noe utstyr der som vi kan låne, f.eks. matter, innebandyutstyr, yogaball, hoppetau og noen baller er det også der. Har man lyst så kan man ta med en ting som barnet liker å bruke i en gymsal som ball eller rokkering etc. Kanskje er det interesse for å lage en hinderløype, trene balanse, spille innebandy, fotball etc. Vi ordner musikk på anlegg og kan prøve å lage litt discostemning om det er ønskelig. Siden det er to gymsaler kan vi også tenke på om det er ønskelig å dele oss inn i interesse eller alder til barna.

 

Når det gjelder smittevern på grunn av korona må vi denne første gangen sette begrensning på Max 20 personer. Dvs 10 barn med en foresatt hver. Vi satser på at vi neste gang kan ha flere deltakere og utvide til at også andre familiemedlemmer kan være med slik at dette også kan være en møteplass for foreldre og søsken.

 

For påmelding er det førstemann til mølla. Send SMS til 404 58 555 (Linda). Når påmelding er bekreftet trykk «skal» på Facebook arrangementet.

 

Arrangementet er gratis og man trenger ikke være medlem i Ups & Downs Sør-Trøndelag for å delta.

 

Korona info:
Det er korona-registrering ved inngangen til bygget. Man må ha på munnbind fra inngang til gymsal. Der tar man den av. Desinfeksjonsmiddel er plassert i gymsalen og det er fint om alle hjelper til med å rengjøre det de har brukt når man er ferdig. Inntil videre det bare tre personer som kan oppholde seg i garderobene/dusj.

Viktor på 6 år og mammaen hans Linda vil være de som kommer og låser opp døra til dere som kommer. Viktor elsker ball, gymsal og action og vi håper det er flere som kunne tenke seg å være med å prøve ut dette sammen med oss.

 

Velkommen skal dere være! 

 

----------O----------

Nyttårshilsen fra styret

Hei alle sammen.

Vi ønsker alle gamle og nye besøkende et riktig godt nytt år!

Etter et rolig 2020 i Ups & Downs Sør-Trøndelag på grunn av covid-19, er styret nå i gang med å planlegge aktiviteter for 2021. Vi vil prøve å ha ca en aktivitet i måneden som passer både små og større barn. Vi beholder de faste aktivitetene som har vært populære, men vi prøver også ut noen nye som vi håper vil falle i smak. Liste over aktiviteter vil bli lagt ut i aktivitetskalenderen her på hjemmesiden og på Facebook.

Er det noen som har noen ønsker til aktiviteter så setter vi stor pris på at dere gir oss noen hint om dette. Så skal vi se hva vi greier å få til. Hvis noen ønsker å bidra i forbindelse med aktiviteter setter vi stor pris på det.

Starten av 2021 vil nok preges av restriksjoner på grunn av Corona, men vi krysser alle fingrer for at vi etter hvert kommer mest mulig tilbake til det normale.

Beste hilsener fra styret:

Marit, Christina, Kirsten, Linda og Helen

----------O----------

Protokoll fra ekstraordinært årsmøte

Her finner du signert protokoll fra det ekstraordinære årsmøtet.

----------O----------

Innkalling til ekstraordinært årsmøte i

Ups & Downs Sør-Trøndelag

Vi innkaller med dette til digitalt ekstraordinært årsmøte i Ups & Downs Sør-Trøndelag.

 

Dato/tid: 10.10.2020 kl. 18.00 - 20.10.2020 kl. 18.00

Sted: Plattformen Digitale årsmøter https://www.digitalearsmoter.no/

Årsmøtet varer i hele 10 dager og man kan avgi stemme frem til 20. oktober 2020 kl. 18.00

For hvem: Alle medlemmer av Ups & Downs Sør-Trøndelag. Som medlem regnes alle som har betalt medlemskontingent for 2019.

Agenda og saksliste:

1. Godkjenning av innkallingen

2. Godkjenning av dagsorden (sakslisten)

3. Ny organisasjonsmodell - sammenslåing av Ups & Downs lokallag og NNDS

4. Endring av vedtekter

5. Valg av delegater til ekstraordinært landsmøte i ny organisasjon

Alle relevante dokumenter med saksliste publiseres via https://www.digitalearsmoter.no/ og sendes deg via e-post og sms (der korrekt mobil er registrert) lørdag 10. oktober 2020. Dokumentet finner du også her

Slik gjennomfører vi det ekstraordinære årsmøtet digitalt, les her.

Vi ser fram til å møte dere på vårt digitale ekstraordinære årsmøte.

Med vennlig hilsen

Styret i Ups & Downs Sør-Trøndelag

Trondheim, 8. oktober 2020

Ups&Downs Sør-Trøndelag er en forening for familier som har barn med Down syndrom.