AKTUELT

Årsmøte 2021

 

Avholdes digitalt på Google Meet (link her)

torsdag 08.04.2021 kl 19.00 – 20.30

 

 

AGENDA/DAGSORDEN

 

 • Godkjenning av innkallingen

 • Valg av møteleder, referent og eventuelt tellekorps

 • Godkjenning av dagsorden

 • Årsberetning 2020

 • Regnskap 2020

 • Venneklubben - årsberetning og regnskap 2020

 • Videre drift av venneklubben – økonomi og omfang

 • Videre drift av Ups & Downs – aktivitetsnivå og deltakelse fra medlemmene

 • Rammebudsjett for årsmøteperioden

 • Valg av styre

 • Eventuelt

 

 

 

Velkommen!

----------O----------

 

Gymsal-lek i Granåsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har fått mulighet til å leie 2 gymsaler i det splitter nye Helse og arenabygget i Granåsen. Lokalene låner vi av «friskliv og mestring» som er et helsetilbud i Trondheim kommune. «Friskliv og mestring» har et mål om at Granåsen skal ikke bare brukes til toppidrett, men også for å fremme folkehelse.

 

Vi har altså to gymsaler til rådighet som barna kan boltre seg i. Vi starter opp onsdag 10. Februar kl 1630-1830. Videre leier vi første onsdag i måneden fram til sommerferien. Hva vi ønsker å bruke gymsalene til kan vi finne ut etter hvert. Det er noe utstyr der som vi kan låne, f.eks. matter, innebandyutstyr, yogaball, hoppetau og noen baller er det også der. Har man lyst så kan man ta med en ting som barnet liker å bruke i en gymsal som ball eller rokkering etc. Kanskje er det interesse for å lage en hinderløype, trene balanse, spille innebandy, fotball etc. Vi ordner musikk på anlegg og kan prøve å lage litt discostemning om det er ønskelig. Siden det er to gymsaler kan vi også tenke på om det er ønskelig å dele oss inn i interesse eller alder til barna.

 

Når det gjelder smittevern på grunn av korona må vi denne første gangen sette begrensning på Max 20 personer. Dvs 10 barn med en foresatt hver. Vi satser på at vi neste gang kan ha flere deltakere og utvide til at også andre familiemedlemmer kan være med slik at dette også kan være en møteplass for foreldre og søsken.

 

For påmelding er det førstemann til mølla. Send SMS til 404 58 555 (Linda). Når påmelding er bekreftet trykk «skal» på Facebook arrangementet.

 

Arrangementet er gratis og man trenger ikke være medlem i Ups & Downs Sør-Trøndelag for å delta.

 

Korona info:
Det er korona-registrering ved inngangen til bygget. Man må ha på munnbind fra inngang til gymsal. Der tar man den av. Desinfeksjonsmiddel er plassert i gymsalen og det er fint om alle hjelper til med å rengjøre det de har brukt når man er ferdig. Inntil videre det bare tre personer som kan oppholde seg i garderobene/dusj.

Viktor på 6 år og mammaen hans Linda vil være de som kommer og låser opp døra til dere som kommer. Viktor elsker ball, gymsal og action og vi håper det er flere som kunne tenke seg å være med å prøve ut dette sammen med oss.

 

Velkommen skal dere være! 

----------O----------